Adună dulciurile delicioase de la Nefis la cursa Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Nefis a devenit partenerul Naturalis Maratonul de Crăciun 2017, care se va desfășura pe 17 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. La unul dintre pitstopurile de pe traseu, participanții la cursă vor primi în dar biscuiți Fit&Form de la Nefis. Biscuiții minunați de tărâțe vă vor reda forțe și vă vor face să simțiți adevărartul gust al victoriei.

Compania Nefis – unul dintre cei mai mari producători de dulciuri din Moldova. Asortimentul companiei cuprinde o gamă variată ce depăşeşte o sută de produse precum: biscuiţi, bomboane, napolitane şi snacksuri. Compania Nefis se află pe piaţa din Moldova de 20 ani. Acestea-s produsele pentru întreaga familie.

“Dulciuri Nefis – pentru orice vis!”

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.