Aqua unIQa Sport – apa oficială a cursei Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Compania Gelibert a devenit partener al cursei Naturalis Maratonul de Crăciun 2017, iar produsul fabricat de companie, Aqua unIQa Sport, a devenit apa oficială a cursei Naturalis Maratonul de Crăciun 2017.

Compania Gelibert a fost fondată în anul 2000 de către Vasile Bejenari. Ziua inaugurării a fost marcată prin livrarea primului camion cu apă, destinatarul fiind compania din Florești. Gelibert a fost printre primele companii din Republica Moldova, care au lansat producerea băuturilor nealcoolice în butelii de plastic.


Aqua unIQa Sport este apa potabilă necarbogazoasă, care trece prin 10 etape de prelucrare. Aqua unIQa Sport este unica apă potabilă cu capac sportive, accesibilă în ambalaje de 0,75 l, în următorul sortiment: iodată şi cu suc de lămâie.

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.