Au mai rămas 3 zile până la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Prieteni, avem noutăți bune! Au mai rămas doar trei zile până la cursa costumată de Crăciun la care puteți veni cu întreaga familie. Așadar, deja în această duminică, în Piața Marii Adunări Naționale, la ora 12:00, va fi dat startul celei mai magice curse de alergare cu distanța de 3 km. Pe traseu veți aduna cadouri gustoase de la parteneri, iar la finiș veți primi o medalie simbolică în formă de biscuit de Crăciun.

Înainte de start, pe scena din PMAN vor prezenta numere de dans grupe de copii din cadrul Irina Pavlovscaya Dance School, dar și dansatorii de la Space. Cu cântece de Crăciun și cu piese devenite hit vor evolua Maxim Zavidia și Samir Loghin. Pe scenă vor urca și participanții, însă doar cei care au cele mai originale costume, pentru a fi premiați în cadrul concursurilor.

Potrivit prognozei meteo, temperatura va fi perfectă pentru cursele de alergare, media fiind de 4 – 6 grade cu plus. Așa că îmbrăcați-vă potrivit, ajustați costumul în care veți alerga temperaturii de afară și fiți gata să primiți cadouri.

Iar participând la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 nu doar primiți daruri, dar și oferiți un cadou imens familiei Socolov. Nikita, un băiat de 13 ani, nu poate merge, iar șansa să facă primii pași i-o poate oferi o operație realizată în Rusia. O parte din taxa de participare pe care trebuie să o achitați va merge pe contul familiei Socolov pentru a realiza această operație. La fel, puteți dona online pe Caritate.md sau în ziua evenimentului la boxa care va fi amplasată alături de scenă.

Nu ratați ocazia de a simți magia sărbătorilor de iarnă în pas de alergare, făcând o faptă bună și, totodată, adunând o pungă întreagă de cadouri. Încă aveți posibilitatea să vă înregistrați la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 accesând  link