Biscuiții Grona la cursa Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Compania noastră “Pyramid Traidе” a fost fondată în 2012, iar în prezent numără 40 de angajați. Suntem reprezentanții oficiali ai unor branduri cu renume mondial, cum ar fi:

  • Food: Perfetti van Melle, Grona, Storck, Ritter Sport, Zaini, Lorenz,  Orion; Bakerypastries (PL).
  • Non-food: Condoms (PL); Lazer (disposablerazors); Cricket, Clipper, Pako (lighters).
  • Logistics: Austria, China, Germany, Italy, Lithuania, Poland, the Netherlands, France, Russia, Vietnam, Spain, Ukraine.

În acest an am decis să acordăm susținere cursei Naturalis Maratonul de Craciun prin oferirea biscuiților Grona. Îi așteptăm pe toți participanții pe traseu cu daruri delicioase!

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.

Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 îi va oferi lui Nichita șansa pentru o viață mai bună, pentru că 20% din taxa de participare va fi donată familiei Socolov pentru operație. La fel, cei care vor să ofere un ajutor în plus băiatului, vor putea dona bani în boxa de colectare a finanțelor de la Caritate.md, care se va afla pe scenă pe parcursul întregului eveniment. De asemenea, puteți dona pentru Nichita accesând acest link.