Bucuria a devenit partenerul Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Fabrica de dulciuri SA „Bucuria” este cartea de vizită a Moldovei. Astăzi aceasta este cea mai mare întreprindere de produse de cofetărie din republică.

Sortimentul vast de bomboane, ciocolată, zefir, marmeladă, biscuiţi și alte feluri dulciuri, produse de SA „Bucuria”, de rând cu vinurile moldoveneşti, a devenit un simbol specific al Moldovei. În prezent pare incredibil faptul că „dulcea legendă” din ţara noastră își are începutul în anul 1946, în urma asocierii câtorva manufacturi mici. Utilizarea ingredientelor naturale, sortimentul larg și înalta calitate a produselor sunt factorii care i-au asigurat SA „Bucuria” faima în țară și peste hotare.

Timp de peste șapte decenii, compania SA „Bucuria” aduce bucurie copiilor şi maturilor, iar activitatea sa corespunde absolut sloganului – „Cu noi viaţa e mai dulce…”.

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.


Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 îi va oferi lui Nichita șansa pentru o viață mai bună, pentru că 20% din taxa de participare va fi donată familiei Socolov pentru operație. La fel, cei care vor să ofere un ajutor în plus băiatului, vor putea dona bani în boxa de colectare a finanțelor de la Caritate.md, care se va afla pe scenă pe parcursul întregului eveniment. De asemenea, puteți dona pentru Nichita accesând acest link.