BUELO – partener Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Compania BUELO este cea mai mare întreprindere producătoare de bastonașe de porumb dulci pe teritoriul Republicii Moldova.

În procesul de producție se utilizează materii prime de cea mai bună calitate, ambalaje adaptate cerințelor de igienă și de păstrare a prospețimii produselor o perioadă cât mai îndelungată.

Regulat se efectuează controlul strict al calității producției. Dovadă sunt premiile câștigate în mod repetat la diverse concursuri locale și internaționale.

Suntem un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanentă interacțiune și urmărind satisfacerea în totalitate a cerințelor clienților.

Reamintim că o condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.

Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 îi va oferi lui Nichita șansa pentru o viață mai bună, pentru că 20% din taxa de participare va fi donată familiei Socolov pentru operațieLa fel, cei care vor să ofere un ajutor în plus băiatului, vor putea dona bani în boxa de colectare a finanțelor de la Caritate.md, care se va afla pe scenă pe parcursul întregului eveniment. De asemenea, puteți dona pentru Nichita accesând acest link.