Canalul TNT Bravo – partener media general al Maratonului de Crăciun

THT BRAVO

Vești bune!

Cursa de carnaval este susținută de cel mai popular canal de divertisment din Moldova, TNT Bravo li emisiunea matinală ”NEAȚA”, care este partenerul media general a cursei.

În timpul vizionării canalului TNT Bravo puteți vedea nu doar emisiunile și serialele preferate ci și un frumos spot publicitar a cursei de carnaval ce va avea loc în curînd.

LOGO2dAlpha

 

Organizatorii cursei “Maratonul de Crăciun”, reprezentați de Organizația Obștească Sporter aduce mulțumiri canalului TNT Bravo și emisiunii “NEAȚA” pentru cooperare. Susținerea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi!

TNT Bravo – este o retransmitere exclusivă al canalului rusesc TNT în Republica Moldova. Postul TV oferă publicului său un conţinut unic de programe pentru segmentul său.

TNT Bravo a început retransmiterea la 3 iulie 2007. La moment postul TNT Bravo este  retransmis de toţi operatorii de cablu din Chișinău și mai mulți de 80 de operatori de cablu din Republica Moldova.

Canalul TNT Bravo este abonat la baza de date al  TV MR MLD, reprezentant oficial al reţelei de cercetare internaţională de AGB Nielsen Media Research (Elveția).

Vă reamintim că “Maratonul de Crăciun” va avea loc la 20 decembrie, pe strada principală a Chişinăului. Începutul e la ora 10:00.

Înregistrați-vă gratuit acum pe site-ul www.craciun.md și nu rataţi un eveniment fantastic al anului ce pleacă!