Cântece și dansuri incendiare vă aşteaptă înainte de startul Maratonului de Crăciun

1933205_1531067423886048_2243510998423377119_oDuminică, 18 decembrie 2016, va avea loc mult aşteptata cursă distractivă “Maratonul de Crăciun”. Pentru toţi cei care vor veni să participe sau, pur şi simplu, să urmărească participanţii evenimentului, organizatorii au pregătit o mulţime de surprize.

În această duminică veţi urmări evoluția interpreţilor autohtoni, a sportivilor şi colectivelor de dans. O stare de spirit pe măsură ne vor oferi înainte de startul competiției: Jasmina, Anastasia Barbă şi Anişoara Volînschi.

Vor evolua colectivele sportive şi trupele de dans: Fitness Doza, Dallas şi Black  & White Dance Center, care vor înviora şi instrui publicul în flashmob-uri ritmice. Mai mult, echipa Street Workout Chişinău va prezenta un adevărat show de forţă.

Vă aşteptăm pe 18 decembrie, la 9:30, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău. Startul va fi dat la 12.00.

Reamintim că Maratonul de Crăciun este o cursă necompetitivă, în cadrul căreia este necesar de parcurs traseul de 3 km într-o limită de timp – 1 h, adunând un număr enorm de cadouri.

Participarea este contra cost – 50 de lei (achitarea se efectuează pe 18 decembrie în PMAN).
Participanţii cu vârsta de până la 16 ani vor alerga GRATUIT!

În acest an “Maratonul de Crăciun ” a devenit o acţiune de caritate. Noi împreună cu artiştii dorim să-l ajutăm pe Maxim Gavrilenco, un băieţel de 11 ani, care deja de 6 ani este imobilizat la pat din cauza unui accident. Astfel, toţi banii colectaţi din taxa pentru înregistrare la Maratonul de Crăciun, îi vom transfera familiei lui Maxim Gavrilenco pentru tratament.

Fiecare dintre voi poate poate ajuta acest băieţel puternic şi familia lui accesând link-ul: www.caritate.md

  • Organizatori: organizaţia Sporter şi site-ul Mama.md.
  • Partener general – Mentor Express.