Ce cadouri să le faci celor dragi de Crăciun

Și cum Crăciunul este sărbătoarea în care se întâmplă miracole, iar cele mai ascunse dorințe devin realitate, este timpul tocmai potrivit pentru a le face daruri celor dragi. Dacă știi cu siguranță ce-i va face fericiți pe oamenii care te înconjoară sau ei ți-au sugerat discret ce-și doresc, nu-ți rămâne decât să pui la cale modul în care le vei oferi surpriza. Dacă însă nu știi exact ce să le oferi celor dragi, noi îți oferim câteva idei de cadouri numai bune de pus sub brad.

Atmosfera de Crăciun este una inedită, iar pentru a o completa, poți dărui persoanei dragi un pulover cu tematica sărbătorilor de iarnă. În afară de faptul că e moale și pufos, acesta va transforma seara de Crăciun într-o seară de poveste, îmbibată de atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ai grijă ce mărime alegi.

Și dacă tot am vorbit de atmosfera de sărbătoare, poți dărui de Crăciun decorațiuni. Fie este vorba despre omuleți de zăpadă care luminează în întuneric, fie steluțe pentru brad, niciodată nu vor fi prea multe decorațiuni de Crăciun. Așa că alege ceva drăguț, leagă frumos cu o panglică și cadoul este gata!

 

Poți opta și pentru accesorii, iar cele pentru iarnă sunt tocmai potrivite. Alege mănuși din lână sau din piele cu blăniță, fular sau ghetre. Cu siguranță vor prinde bine în zilele geroase de iarnă. Totodată, dacă alegi cadou pentru persoana iubită, poți dărui bijuterii. Alege o brățară de argint pentru iubitul tău sau un set de cercei și colier pentru iubita ta.

O altă idee originală sunt cadourile personalizate. Poți alege o cană cu numele persoanei dragi și cu un mesaj drăguț. Sau poate fi vorba despre un puzzle a pozei de familie. Cu siguranță veți petrece timpul interesant, toți împreună, asamblând detaliile jocului. La fel, dacă vrei să faci un cadou mai scump, poți grava inițialele persoanei pe un ceas de argint sau pe un stilou, dacă știi că-și petrece timpul la birou semnând documente.

Și pentru că sărbătorile de iarnă sunt sărbătorile preferate ale copiilor, iar copilul din suflet nu moare niciodată, de Crăciun poți dărui celor dragi jucării. Fie că este vorba de ursuleți de pluș, fie un trenuleț sau supereroii preferați, acestea vor aduce zâmbete și buna dispoziție, iar seara de Crăciun vă va readuce în copilărie, unde atmosfera e caldă, iar grijile și problemele dispar.

Iar dacă știi că persoana dragă iubește modul activ de viață, costumele de carnaval și multe cadouri, îi porți dărui participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017, cursa costumată de familie care îmbină toate acestea într-un singur eveniment. Cursa distractivă va avea loc pe 17 decembrie, iar startul va fi dat la ora 12:00 în Piața Marii Adunări Naționale. Înregistrează-te pe tine și pe oamenii dragi ție, accesând acest link.