Ce surprize vă așteaptă la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Au rămas zile numărate până la cel mai feeric eveniment sportiv al anului, Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. Cursa costumată de familie se va desfășura pe 17 decembrie, ca de obicei, pe bulevardul central al capitalei, iar startul va fi dat în Piața Marii Adunări Naționale la ora 12:00. Participanții, în afară de faptul că vor primi multe emoții pozitive și momente frumoase petrecute alături de cei dragi, vor mai aduna cadouri și surprize din partea partenerilor cursei pe traseul cu distanța de 3 km.

Distracția va începe dis-de-dimineață, astfel încât după ce veți lua pachetul de start, veți avea posibilitatea să treceți alături de scenă cu picii Dvs. și să urmăriți un program distractiv. Pe scenă vor evolua grupe de dansatori din cadrul Școlii de Dans Irina Pavlovskaya, dar și a centrului de dans Space, iar Maxim Zavidia și Samir Loghin vor interpreta atât piese din repertoriul lor, cât și cântece de Crăciun.

După evoluția artiștilor urmează, desigur, antrenamentul de încălzire desfășurat de antrenorii de la Energy Fitness, iar la 12:00 va fi dat startul, de la care și încep cadourile. Pe traseu vor fi amenajate 11 pit stopuri la care veți primi daruri de la partenerii cursei. Așadar, de-a lungul celor 3 km veți reuși să adunați în pungă suc, magnet și cărțulie de colorat din partea partenerului titular „Naturalis”, ciocolată de la „Bucuria”, ceai de la „Tess”, apă de la „Aqua UnIQa”, biscuiți de la „Nefis”, chipsuri de măr de la „Frux”, bastonașe de porumb de la „Buelo”, covrig din partea „La Mămuca”, biscuiți de la „Grona” și produse de îngrijire de la „Sanosan” și „Selpak”. Iar la linia de finiș vă așteaptă o medalie gustoasă de la „Tortik” în formă de biscuite decorat de Crăciun.

Și pentru că Naturalis Maratonul de Crăciun are condiția ca fiecare participant să fie costumat, după finiș vor fi desfășurate câteva concursuri în cadrul căruia vom oferi premii de valoare. Respectiv, abonamente la sală, dar și alte surprize, vom oferi celei mai originale costumații de familie, celui mai original costum individual, dar și unei companii de prieteni care s-a costumat inedit pentru Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. În afară de asta, vor fi desfășurate și alte concursuri interactive la care veți putea participa și câștiga premii.

Totodată, vă reamintim că Naturalis Maratonul de Crăciun este o cursă caritabilă, iar o parte din taxa de participare va fi donată lui Nichita Socolov pentru tratamentul de care are nevoie. La fel, boxa de la Caritate.md pentru colectarea banilor pentru Nichita se va afla în preajma scenei pe durata întregului eveniment, așa că vă puteți apropia oricând pentru a face donații.

Dacă încă nu ați reușit să vă înregistrați la cursă, grăbiți-vă să o faceți acum, accesând acest link și completând formularul. Înregistrarea este confirmată doar după ce achitați taxa de participare. Vă așteptăm la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 cu întreaga familie pentru ca să creăm magia de Crăciun.