Ceaiul Tess – partenerul Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Marca comercială Tess a devenit partenerul Naturalis Maratonul de Crăciun 2017, care se va desfășura pe 17 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

De asemenea, toți participanții și oaspeții Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 vor putea procura o cană de ceai natural Tess, care o veți putea găsi în Food Zone.

Ceaiul TESS posedă un sortiment larg, rețete exclusive de amestecuri de ceai, compoziții de ceai originale, ce folosesc doar ingrediente naturale. Colecțiile mărcii includ: sorturile clasice de ceai verde și negru, compoziții originale cu fructe, pomușoare, ierburi, flori și condimente, dar și ceaiuri de fructe sau de plante care nu conțin cafeină.

Toate sorturile sunt prezentate atât sub formă de frunze, cât și în pachețele de unică folosință. Ceaiul TESS folosește doar plantele crescute pe plantațiile din Ceylon, China și Kenia.

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul.