Cele mai frumoase desene animate de Crăciun. VIDEO

Sărbătorile de iarnă sunt despre căldură, familie, copii, magie și despre acasă. Pentru că timpul cel mai frumos al sărbătorilor este cel petrecut acasă cu cei dragi, ți-am pregătit o listă de desene animate pe care să le vezi împreună cu copiii. Pregătește găletușa cu floricele de porumb, cănuțele cu ciocolată caldă, conectați instalațiile de Crăciun din casă și strângeți toți copiii aproape. Vizionare plăcută vă dorim!

How the Grinch Stole Christmas! (1966)

Realizând faptul că toți locuitorii orășelului din apropiere se veselesc și petrec sărbătorile de Crăciun alături de cei dragi, răutăciosul Grinch, care urăște Crăciunul, s-a simțit neîndreptățit. Astfel, el a hotărât să se deghizeze în Moș Crăciun, iar pe câinele său într-un ren și să meargă să fure toate lucrurile ce țin de Crăciun din oraș. Pe semne, locuitorii vor avea parte de un Crăciun trist anul acesta.

Mickey’s Christmas Carol (1983)

Mickey’s Christmas Carol reprezintă o adaptare marca Disney a celebrului roman „A Christmas Carol”. Desenul animat prezintă o poveste emoționantă a unui om avar și egoist care este vizitat de trei spirite în ajunul Crăciunului. Aceste spirite îi prezintă trecutul, prezentul și viitorul cu scopul de a-l face pe Scrooge să înțeleagă consecințele purtării sale.

 

The Polar Express (2004)

Eroul acestui desen animat nu crede în Moș Crăciun și nici în miracolele și magia sărbătorilor de iarnă. Dar în ajunul Crăciunului i se întâmplă un lucru extraordinar. La ușa casei sale se oprește un tren – „Polar Express”, tren care îl va duce la Polul Nord. Aventura începe în momentul în care eroul nostru urcă în tren și aceasta întrece orice imaginație.

The Madagascar Penguins in: A Christmas Caper (2005)

Deși este Crăciunul în Central Park Zoo și toate animalele petrec și se bucură în compania prietenilor, Ted, ursul polar, este trist. Fiind convins că nimeni nu trebuie să fie trist și singur de Crăciun, Private, cel mai tânăr dintre pinguini, pornește singur în căutarea unui cadou pentru Ted. De aici pornește o întreagă aventură în care el, fiind confundat cu o jucărie, ajunge să fie cadou pentru câinele unei bătrâne, iar ceilalți pinguini trebuie să îl ajute pentru a-l salva. Un desen animat despre bunătate și prietenie, numai bun pentru serile de Crăciun.

A Christmas Carol (2009)

A Christmas Carol este o poveste de Charles Dickens despre un bătrân morocănos și avar care a uitat cum este să fii vesel și binevoitor. La fel ca în desenul animat din 1983, Mickey’s Christmas Carol, pentru a-i aminti că sărbătorile sunt despre bucurii, în ajunul Crăciunului el este vizitat de de 3 fantome care îi vor arăta trecutul, prezentul și viitorul, pentru a-l ajuta să reaprindă flacăra bunătății din inima lui rece. În apropierea Crăciunului, Scroonge își dă seama despre contrastele personalității sale.

A Christmas Carol este un desen animat care redă magia Crăciunului și din care copiii vor avea multe de învățat.

Arthur Christmas (2011)

V-ați întrebat vreodată cum reușește Moș Crăciun să împartă cadouri copiilor din întreaga lume într-o singură noapte? Răspunsul este: datorită tehnologiilor ultramoderne din baza sa de operații de la Polul Nord. Totuși, cu toată exactitatea oferită de aceste tehnologii, misiunea din acest an a eșuat, deoarece unul din sutele de milioane de copiii din lumea întreagă a fost omis și nu va primi cadou. Anume acesta este momentul ca Arthur, cel mai mic fiu al lui Moș Crăciun, să devină eroul acestui copil. Împreună cu bunicul său și un elf pe nume Bryony, acesta va porni la bordul unei sănii vechi, trasă de reni, într-o cursă contra-cronometru pentru a reuși să ducă cadoul la destinație, înainte de ivirea zorilor.


Saving Santa (2013)

Crăciunul și darurile copiilor sunt în pericol din cauza unui atac la Polul Nord. Misiunea de împărțire a cadourilor din acest an, dar și a Moșului, cade pe umerii micului elf Bernand. Ajutat de reni, el trebuie să găsească cea mai bună soluție pentru a-l salva pe Santa și pentru a îndeplini misiunea. Toată aventura este un pic îngreunată de faptul că Bernand este un pic obez și cam împiedicat.

Pe lângă lecțiile despre bunătate, dăruire, înțelegere și magia sărbătorilor de iarnă pe care copiii și inclusiv Dvs. le veți învăța din aceste desene animate, sperăm că acestea au constituit și o sursă de inspirație pentru costumul pe care îl veți avea la Maratonul de Crăciun.

Vă amintim că cursa costumată de alergare va avea loc în data de 17 decembrie 2017, în Piața Marii Adunări Naționale.

Numărul participanților este limitat, astfel că vă invităm să vă înregistrați cât mai curând AICI.

Vă așteptăm să creăm împreună povestea cursei din acest an.