Cele mai originale costume ale ediției precedente a Maratonului de Crăciun. FOTO

Se apropie cu pași repezi cursa feerică a sărbătorilor de iarnă – Maratonul de Crăciun.

Noi suntem siguri că deja aveți idei pentru costumele pe care le veți îmbrăca anul acesta, dar am zis să vă inspirăm puțin cu alegerile pe care le-au făcut participanții de anul trecut.

Cea mai originală familie de anul trecut a fost costumată în pompieri.

Când vine vorba de costume, nu trebuie să vă gândiți doar la eroi din povești, vă puteți costuma și în eroii din viața reală – pompieri, doctori, polițiști, etc.

Cel mai original costum individual a fost al băiețelului care a furat Crăciunul – Grinch. Noroc că maratonul a avut loc cu câteva zile înainte de Crăciun, astfel am avut timp să îl aducem înapoi

. Da, vă puteți costuma și în personajele desenelor animate, mai ales că sunt atât de multe încât putem umple Piața Marii Adunări Naționale. De la Alba ca Zăpada la Cenușăreasa și de la Mikey Mouse la Ariel, toate personajele sunt bine-venite la sărbătoarea noastră.

Vă mai amintiți de personajele de care ne era frică în copilărie? Ele tot au fost prezente la Maratonul de Crăciun. O astfel de Baba Cloanța ne-a amintit de acele timpuri.

Pentru că Maratonul de Crăciun este o cursă de familie, nu lăsați acasă nici un membru.

Aveți drept exemplu participanții de anul trecut, care au venit cu întreaga familie, de la mic la mare.

Nu aveți timp de costume sofisticate? Nu e nicio problemă, cu o bucată de hârtie colorată și niște foarfece puteți deveni o astfel de roșie drăguță.

Apropo, când v-am îndemnat să luați toți membrii familiei la maraton, ne-am referit la absolut toți membrii familiei. Astfel, nu lăsați acasă necuvântătoarele. Cursele din anii trecuți ne-au dat de înțeles că ele adoră astfel de evenimente.

Totuși, cel mai important accesoriu pe care trebuie să îl aveți obligatoriu la voi este buna dispoziție și cheful de distracție. De restul, ne ocupăm noi!

Vă amintim că numărul participanților este limitat, așa că vă invităm să vă înregistrați AICI pentru a nu pierde ocazia să participați.
Vă așteptăm la maraton, dar până atunci împărtășim cu voi amintirile ediției de anul trecut