Compania Dulcinella va oferi dulciuri participanților Maratonului de Crăciun

img_753411Dulcinella va participa la cursa de alergare Maratonul de Crăciun și va oferi dulciuri fiecărui participant al evenimentului.

Compania Dulcinella, fondată în anul 2005, în prezent este una din cele mai mari rețele de patiserii din Republica Moldova, având 11 magazine specializate.

Gama largă a produselor de patiserie, fabricate manual și cu mult drag, din ingrediente naturale și prin intermediul rețetelor tradițional-autentice. Un compartiment special al activităţii companiei, care merită o atenţie deosebită, este producerea Torturilor la comandă.

img_0632_0Patiseria ”Dulcinella” pregătește cu mare drag cele mai fascinante torturi pentru sărbătorile din viața clienţilor noştri. Cofetarii companiei realizează orice vis şi orice dorinţă a clienţilor – pentru cele mai delicate gusturi.

Doar imaginați-vă – noi vom crea cu talent și pasiune, dorind să fim parte a celor mai spectaculoase momente din viețile voastre!

Dulcinella – creăm amintiri delicioase!

image descriptionReamintim că, pe data de 18 decembrie 2016, organizaţia sportivă Sporter şi site-ul Mama.md vor desfăşura cea de-a patra ediţie a cursei de alergare în ajunul Anului Nou – Maratonul de Crăciun 2016, care va avea loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău. Participarea la cursa pentru întreaga familie este disponibilă pentru toţi doritorii, care s-au înregistrat în prealabil pe site-ul craciun.md. Partenerul General – Mentor Express.