Compania Oriflame a devenit partenerul Maratonului de Crăciun

PrintCompania Oriflame din Moldova a devenit un alt partener al celei de-a patra curse de carnaval pentru întreaga familie – Maratonul de Crăciun. Oriflame va împărți cadouri în unul dintre multiplele puncte de pe traseul de 3 km al competiției.

Oriflame este o companie Suedeza fondata in 1967 in în Stockholm si astăzi, Oriflame a ajuns o companie internațională de produse cosmetice care folosește metoda vânzării directe cu peste 3 milioane de consultanți din întreaga lume și venituri anuale de aproximativ 1,5 miliarde de euro.

Produsele Oriflame sunt create în Suedia, conțin doar ingrediente naturale, iar devotamentul nostru pentru inovație, siguranță și calitate, le clasează pe un nivel înalt în industria cosmetică.

Frumusețea înseamnă mai mult decât cosmetice, ea te ajută să arăți și să te simți minunat din interior către exterior cu produse care variază, de la o întreagă gamă de cosmetice  la suplimente nutriționale in categoria Wellness by Oriflame. După mai bine de 8 ani de studii intense, Wellness by Oriflame deține răspunsul pentru o viață sănătoasă și împlinită: Suplimente de cele mai înalte standard de siguranță, calitate și eficiență precum și Centrul de Cercetare pentru un Stil de Viață Sănătos, Igelosa, Suedia.

Pentru toți cei ce sunt interesați de o nutriție optimă si sănătoasă va așteptam la cortul Oriflame, pentru a afla mai multe si pentru a gusta  o supă delicioasă.  Supa este  100% naturală,  conține trei surse de proteine esențiale pentru o nutriție optimă și o senzație de sațietate. Rețetă cu conținut scăzut de grăsimi și ulei sănătos din semințe de rapiță.

Pe data de 18 decembrie 2016, organizaţia sportivă Sporter şi site-ul Mama.md vor desfăşura cea de-a patra ediţie a cursei de alergare în ajunul Anului Nou – Maratonul de Crăciun 2016, care va avea loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău. Participarea la cursa pentru întreaga familie este disponibilă pentru toţi doritorii, care s-au înregistrat în prealabil pe site-ul craciun.md. Partenerul General – Mentor Express.