Ea.md: Echipa Interakt a luat medalii la Maratonul de Crăciun 2017 (Foto)

Un eveniment sportiv feeric s-a întâmplat astăzi în centrul Chișinăului – Maratonul de Crăciun 2017, a transformat bulevardul central al capitalei într-o pistă de alergare plină cu surprize. Cursa costumată de familie a avut loc pentru cea de-a cincea oară, iar la competiție s-a alăturat și o parte din echipa Interact Media.
 Distanța cursei de 3 km a fost parcursă de 1000 de participanți care au adunat cadouri pe traseu. La linia de finiș toți participanții au primit o medalie simbolică în formă de biscuit decorat de Crăciun. Participanții au avut costume inedite, iar cele mai originale au fost premiate. Echipa Interakt și-a pus peruci, căciuli de Moș Crăciun și a luat la cursă și picii familiilor.
Premiul pentru cel mai original costum a fost oferit participantului costumat în prinț, cea mai originală familie a fost desemnată cea în care mama era unicorn, tata – Moș Crăciun, cel mai mare fiu – luptător de sumo și cei mai mici copii erau costumați în alte personaje de poveste, iar cea mai originală companie de prieteni a fost cea costumată în elevii școlii de magie Hogwartz. Au fost premiați și alți participanți cu costume originale, printre care un morcov, un fulgușor și o zână.
Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este o cursă caritabilă, iar o parte din taxa de participare va fi donată lui Nikita Socolov, un băiat de 13 ani care a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală și din această cauză nu poate să meargă. Totuși Nikita are șansa să facă primii pași, iar pentru acest lucru are nevoie de o operație costisitoare la picioare. Boxa pentru colectarea banilor a fost amplasată și în preajma scenei pe tot parcursul evenimentului.
Organizatorii Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 sunt cel mai popular forum pentru femei Mama.md și organizația social-sportivă Sporter, dar și mai mulți parteneri comerciali.
Foto: Crăciun.md, Irina Ghelbur

Wait, lot of presents are waiting for you!

Follow the latest news about Maratonul de Craciun and do not miss any important events in Moldova!

Prepare your Santa Claus or a superhero costume and be with us always and happy!