Energy Fitness – partener Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Energy Fitness a devenit partenerul Naturalis Maratonul de Crăciun 2017.
Energy Fitness este un club de fitness democratic, care corespunde standardelor europene de deservire. Scopul nostru principal este promovarea fitnessului și a modului de viață sănătos. Ne propunem să facem orele de fitness cât mai accesibile pentru toată lumea, indiferent de vârstă, nivelul de pregătire și posibilitățile financiare.


Energy Fitness este un club pentru toată lumea!

Energy Fitness Botanica și-a deschis ușile la 1 aprilie 2009. În prezent, acesta este un club de fitness popular din capitală. Aici vin toți cei, care înțeleg că sănătatea, puterea și frumusețea vor contribui la reușitele lor, la calitatea vieții, la aspectul elegant și plăcut.

Energy Fitness Center este un centru de fitness modern și convenabil pentru cei care pun pe primul loc sănătatea, puterea și frumusețea. Aceștia sunt factorii, care pot contribui obținerea succeselor, la îmbunătățirea calității vieții și la felul cum arătați. La 30 noiembrie 2014, la Chișinău a mai fost lansat un club de fitness, dotat conform standardelor europene, cu un personal de excepție.

 

Energy Fitness Telecencer este noul club de fitness, care a fost deschis recent, în iunie 2017.

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.


Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 îi va oferi lui Nichita șansa pentru o viață mai bună, pentru că 20% din taxa de participare va fi donată familiei Socolov pentru operație. La fel, cei care vor să ofere un ajutor în plus băiatului, vor putea dona bani în boxa de colectare a finanțelor de la Caritate.md, care se va afla pe scenă pe parcursul întregului eveniment. De asemenea, puteți dona pentru Nichita accesând acest link.