FRUX – partener Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Noi am făcut un lucru enorm pentru a produce FRUX pentru Dumneavoastră! Merele ce sunt folosite, sunt crescute în livezile noastre in Moldova, de specialiști în domeniu pomiculturii. Folosim merele Granny Smith (verde) si Fuji Red (rosu).

Snackurile din  mere conţin un număr mic de calorii. De aceea ele sunt potrivite pentru persoanele care au grijă să nu adauge kilograme în plus.

Le putem lua  în călătorie, la şcoală sau la serviciu. Nu ocupă mult loc în geantă, dar potolesc de minune foamea. O gustare uşoară în timp ce ne deplasăm cu maşina sau pe jos, în sălile de fitness, in parc, la aer liber, oriunde! De asemenea, pot fi utilizate ca ingredient suplimentar la prepararea deserturilor.

Chipsurile din mere Frux – snackul sanatos  pentru toata familia !

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.


Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 îi va oferi lui Nichita șansa pentru o viață mai bună, pentru că 20% din taxa de participare va fi donată familiei Socolov pentru operație. La fel, cei care vor să ofere un ajutor în plus băiatului, vor putea dona bani în boxa de colectare a finanțelor de la Caritate.md, care se va afla pe scenă pe parcursul întregului eveniment. De asemenea, puteți dona pentru Nichita accesând acest link.