Garmin Moldova este partenerul Maratonului de Crăciun

7f3c99e7-ee83-4bb7-892d-42bd44947804

Toată viaţa o petrecem în mişcare, iar produsele brandului Garmin s-au impus în viaţa noastra  în domeniul auto, marin sau in sport, pentru a ne ajuta sa parcurgem traseul corect pînă la destinaţia dorită.

Maratonul de Crăciun 2015 este sustinut cu entuziasm de Garmin Moldova. O echipa de profesionisti, mereu activa, energica si nu in ultimul rand sportiva.

Un maraton in ajunul sarbatorilor de iarna este o energizare pentru toti, o doza enorma de emotii pozitive si drive. Nu ne-am permis sa nu sustinem acest eveniment organizat de Sporter. Fiecare participant la maraton va primi din partea Garmin Moldova un dar placut, un CERTIFICAT CADOU in valoare de 400 lei, pe care il va putea utiliza la orice cumparatura facuta la noi timp de 6 luni” ne-a povestit Valeriu Postaru, Director Garmin Moldova.

Garmin_Fenix3_Winter_0456

Garmin este producător de dispozitive GPS pentru automobile, gadgeturi si echipamente de ultima generatie pentru activitatile sportive, pentru inot, ciclism, fuga, drumetii, pentru pescuit.

A castigat increderea si fidelitatea sportivilor profesionisti si a iubitorilor de gadgeturi cu ceasurile multi sport ca Fenix 3 pentru triatlon, Vivoactive si seria Forerunner. Aceste smartwatch-ri calculeaza cu precizie datele in timpul antrenamentului, depisteaza tipul de sport si se conecteaza cu o centura puls ce masoara bataile inimii. Dispozitivele dispun si de o aplicatie ce înlocuieste antrenorul, oferind un antrenor personal portabil, drept la incheietura mainii.

Garmin nu uită nici de cei pasionaţi de pescuit oferind sonare ce va ajuta să vedeţi unde se ascund peştii.

665fd493-48af-4d73-a8f2-5447e4531751

 

Clientii Garmin sunt extrem de mulţumiţi de produsele procurate şi de deservirea corecta din partea echipei. Show-roomul companiei Garmin Moldova il gasiti la adresa Nicolae Iorga 22 sau gasiti produsele pe www.garmin.md.

De ce Garmin?! Pentru că Garmin intotdeauna motivează, este inovator şi tine la calitatea produselor sale.

Vă reamintim că Cursa de Carnaval va avea loc în data de 20 decembrie cu începutul la orele 10:00 în Scuarul Teatrului de Operă și Balet. Vino cu toată familia, costumați în costume de carnaval, alergați 3km și colectați darurile de la partenerii noștri.

Înregistrează-te acum la cursă pe site-ul www.craciun.md și fii participant la evenimentul feeric, nu uita că numărul de participanți este limitat.