Idei de costume în care să alergi la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

În data de 17 decembrie va avea loc cea mai așteptată cursă de familie dedicată sărbătorilor de iarnă – Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. Iar pentru că există o condiție obligatorie de participare, și anume ca toți alergătorii să fie costumați, venim cu câteva idei de costume de Crăciun în care să vă fie comod să alergați.

Nicio cursă de Crăciun nu trece fără Moșii Crăciun. Așa că pregătiți-vă costumul roșu și barba albă, iar căciulița cu logoul cursei o primiți în dar din partea organizatorilor. Totodată, reprezentantele sexului frumos se pot costuma în Crăciunițe. Iar ca să nu plecăm departe de tărâmul lui Moș Crăciun, vă sugerăm că ați putea să vă costumați în renul Rudolph, pentru care e destul să vă puneți niște cornițe de ren și să colorați nasul în culoarea roșie, sau în elfii lui Moș Crăciun.

O altă idee originală este să vă costumați în pomul de Anul Nou. Un brăduț împodobit cu jucării sclipitoare va atrage atenția oricui, iar Dvs veți alerga însoțiți de sunete zglobii. De asemenea, ați putea fi un cadou sau o bomboană. În astfel de costume, chiar dacă nu veți putea alerga foarte repede, cu siguranță nu veți îngheța de frig.

Cei mai mici participanți pot fi oricine își doresc ei: zâne, vrăjitori, îngerași, personaje de poveste, eroi din desene animate, animăluțe sau chiar legume 🙂 Nu uitați de faptul că și în acest an va fi premiat cel mai original costum. Așa că alegeți costume asortate pentru întreaga familie, faceți desene pe față, transformați-vă în personaje parcă rupte din film.

Organizatorii Mama.md și Sporter vă așteaptă pe 17 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale, unde la ora 12:00 va fi dat startul celei de-a V-a ediție a cursei costumate de familie Maratonul de Crăciun. Locurile sunt limitate! Grăbiți-vă să vă înregistrați.