Înregistrați-vă pentru a patra ediție a cursei de carnaval marca Sporter

xm_cracium_head_2181x823_ro_1În ziua de 18 decembrie, asociația sportivă Sporter și site-ul Mama.md, vor organiza cea de-a patra ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Maratonul de Crăciun 2016. Evenimentul va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.   

Cursa din 2015 a adunat 1000 de participanți, costumați în diverse personaje de poveste, care au alergat 3 km și au colectat diverse cadouri pe întregul traseu al cursei.  

img_2794În acest an, cursa de carnaval va începe la ora 12:00 pe strada principală a capitalei. 1000 de alergători vor participa la eveniment și vor încerca să strângă cât mai multe cadouri de la partenerii evenimentului. Cel mai important este să poată duce sacii grei, plini de daruri.

La linia de sosire, participanții la cursă vor primi câte o medalie simbolică, iar apoi se vor vota trei cele mai originale costume de carnaval, fiind acordate premii câștigătorilor.

img_2903La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.

Taxa de participare constituie 50 lei (achitarea se va efectua în ziua evenimentului, pe 18 decembrie). Pentru copiii până la vârsta de 16 ani,  participarea este GRATUITĂ. 

Pentru Cursa de Carnaval, organizatorii stabilesc un număr limitat de participanți – 1000 de persoane.

Ora desfășurării:

10:00 – ridicarea pachetelor de start și a numărului de participare

12:00 – startul cursei

O condiţie obligatorie pentru participanții la Maratonul de Craciun 2016 este deținerea unui costum de carnaval!