Întrunirea voluntarilor la Maratonul de Craciun 2017 a avut loc

Vineri, 1 decembrie, în incinta companiei Simpals a avut loc întrunirea voluntarilor Sporter, care vor asista la desfășurarea cursei dedicate sărbătorilor de iarnă, Maratonul de Craciun 2017.

La întrunire au fost prezente 125 persoane. La ordinea zilei s-au discutat sarcinile și funcțiile fiecărui voluntar. Fiecărui i-a fost repartizată o anumită zonă de responsabilitate.

Echipa de organizatori își exprimă încrederea că voluntarii vor duce la bun sfârșit misiunea încredințată și vor face față tuturor cerințelor!

Maratonul de Craciun este cursa dedicată sărbătorilor de iarnă, organizată în capitala țării deja a șasea oară. În acest an, cursa pornește din Piața Marii Adunări Naționale la ora 12:00. O mie de participanți, purtând costume de basm și ducând în mâini câte o desagă de sărbătoare, vor alerga 3 km pe strada principală a Chișinăului și vor colecta o mulțime de cadouri de la elfii-parteneri. Cu condiția că vor putea duce cadourile cu ei acasă!

Pe linia de sosire, fiecare participant va primi o medalie simbolică. După ce cursa se va sfârși, se va vota pentru desemnarea a celor mai reușite 3 costume. Câștigătorii vor primi premii din partea partenerilor la cursă.

La cursa pentru întreaga familie pot participa toți doritorii, care s-au înregistrat în prealabil pe site-ul craciun.md. Participarea este contra plată: cei cu vârsta sub 14 ani – 50 lei, cei cu vârsta de peste 14 ani (inclusiv)  – 100 lei.

Organizatorii preconizează un număr limitat de participanți – 1000 de persoane.

REPORTAJ FOTO