La Maratonul de Crăciun, Grand Mersi va împărți cadouri produse cu dragoste

GRAND MERSI

Renumita marcă de paste făinoase și alte produse de băcănie “GRAND MERSI” este partenerul nostru la Maratonul de Crăciun 2015. Compania va bucura toți participanții la cursă cu cadouri de Crăciun, fabricate cu dragoste.

Compania  “Moldagroproduct” și cel mai popular brand de produse alimentare din Moldova,  “GRAND MERSI”, cu bucurie și plăcere va oferi clienților săi CADOURI!

Care este cel mai bun cadou? Acel care este dăruit cu dragoste!

Deviza mărcii comerciale  “GRAND MERSI” este – ”Produs cu Dragoste!”

Pentru clienţii noştri oferim doar produse de calitate ce sunt produse cu dragoste, așa ca: paste făinoase din grîu dur, cele mai bune soiuri de orez, hrișcă gustoasă, diferite tipuri de cereale și multe altele.

Alegînd produsele de marca comercială “GRAND MERSI” – Nu doar că procurați produse de calitate dar primiţi și o parte din dragostea noastră!

Toate produsele companiei noastre pot fi găsite pe site-ul: www.moldagroproduct.com

Vă reamintim că Maratonul de Crăciun va avea loc în data de 20 decembrie cu începutul la orele 10:00 în Scuarul Teatrului de Operă și Balet. Vino cu toată familia, costumați în costume de carnaval, alergați 3km și colectați darurile de la partenerii noștri.  

Înregistrează-te acum la cursă pe site-ul www.craciun.md și fii participant la evenimentul feeric, nu uita că numărul de participanți este limitat.