Maratonul de Crăciun se va încheia cu un concert al interpreților autohtoni

704672_1531734820485975_5380164675888285651_oÎn curând, pe 18 decembrie 2016, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va avea loc al patrulea Maraton de Crăciun, datorită căruia capitala se va transforma într-un adevărat meleag al poveștilor.

Anterior noi am publicat informații despre interpreți, sportivi și colective de dans, care vor evolua pe scenă înainte de startul competiției. Astăzi, vom revarsa puțină lumină spre scena Maratonului de Crăciun, pentru a vedea cine sunt acei interpreți moldoveni, care vor evolua după finisarea cursei distrctive.

Cele mai incendiare și cele mai populare piese vor fi interpretate de către Maxim Zavidnea, Nicollette Fyo, Keya (Ecaterina Cojocaru), Radu Duminica și Diana Brescan.

Vă aşteptăm pe 18 decembrie, la 9:30, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău. Startul va fi dat la 12.00.

Reamintim că Maratonul de Crăciun este o cursă necompetitivă, în cadrul căreia este necesar de parcurs traseul de 3 km într-o limită de timp – 1 h, adunând un număr enorm de cadouri.

Participarea este contra cost – 50 de lei (achitarea se efectuează pe 18 decembrie în PMAN).
Participanţii cu vârsta de până la 16 ani vor alerga GRATUIT!

În acest an “Maratonul de Crăciun ” a devenit o acţiune de caritate. Noi împreună cu artiştii dorim să-l ajutăm pe Maxim Gavrilenco, un băieţel de 11 ani, care deja de 6 ani este imobilizat la pat din cauza unui accident. Astfel, toţi banii colectaţi din taxa pentru înregistrare la Maratonul de Crăciun, îi vom transfera familiei lui Maxim Gavrilenco pentru tratament.

Fiecare dintre voi poate poate ajuta acest băieţel puternic şi familia lui accesând link-ul: www.caritate.md

  • Organizatori: organizaţia Sporter şi site-ul Mama.md.
  • Partener general – Mentor Express.