Marca comercială LIDER oferă daruri tuturor participanților Maratonul de Crăciun

asdasdada

Care este cadoul ce mai bun?

Cel care vă va umple de puteri după Maratonul de Crăciun și vă va face și mai sănătoşi. După cum e bine cunoscut aceasta o poate face Terciul de Ovăz!

Participați la cursă, îmbrăcaţi în costumul de carnaval, alergați 3km și în unul din punctele de distribuire să vă luaţi cadoul binemeritat de la compania ”LIDER”, ca să mîncaţi după aventura de Crăciun.

Sloganul mărcii comerciale ”Lider” este – O varietate mare la un preț minim.

Sortimentul deplin include: măsline, ananas, mazăre verde, porumb și ciuperci pentru masa de sărbători; cereale, paste, orez, hrișcă, fulgi de cereale, care aşteaptă să fie prezente pe masa dumneavoastră. Cel mai important că marca comercială ”LIDER” oferă cea mai largă gamă de produse din Moldova, la preţ mic și accesibil.

Datorită la ce ajungem să avem succes? Datorită cui LIDERII obţin victorii?

Corect: datorită efortului și muncii depuse. Prin aceasta ne asemănăm cu toţii. Fiecare din noi în sinea sa este un LIDER.

Toate produsele companiei noastre pot fi găsite pe site-ul: www.moldagroproduct.com

Vă reamintim că Cursa de Carnaval va avea loc în data de 20 decembrie cu începutul la orele 10:00 în Scuarul Teatrului de Operă și Balet. Vino cu toată familia, costumați în costume de carnaval, alergați 3km și colectați darurile de la partenerii noștri.  

Înregistrează-te acum la cursă pe site-ul www.craciun.md și fii participant la evenimentul feeric, nu uita că numărul de participanți este limitat.