McDonald’s a devenit partenerul de cadouri al Maratonului de Crăciun

ml_rm_ilib_rm_2cc_lRețeaua restaurantelor cu servire rapidă McDonald’s a devenit partenerul celei de-a patra ediții a cursei de carnaval cu distanța magică de 3 km – ”Maratonul de Crăciun”. Participanții competiției vor primi la unul dintre punctele de pe traseu cadouri de la McDonald’s.

McDonald’s este cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 36.000 de locații în peste 100 de țări. Mai mult de 80% din restaurantele McDonalds sunt deținute și gestionate de francizori locali și independenți.

Hamburger, Cheeseburger, sau poate un Big Mac? Indiferent de preferințe, gustul sandwich-urilor de la McDonald’s este unul unic și cunoscut de fiecare din noi.

Misiunea noastră, la McDonald’s, este aceea de a fi mereu restaurantul preferat al clienţilor noştri.

La 18 decembrie organizația sportivă Sporter și site-ul Mama.md, va desfășura cea de-a patra ediție a cursei de Carnaval în ajunul Anului Nou – Maratonul de Crăciun 2016, ce va avea loc  în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Orice doritor poate participa la cursa pentru familie, efectuînd înregistrarea prealabilă pe site-ul craciun.md.