Mentor Express a devenit partener general al Maratonului de Crăciun

Signing for the package. Smiling young delivery man holding a caCompania Mentor Express a devenit partener general al celei de patra ediții a cursei de carnaval ”Maratonul de Crăciun”, carea va avea loc pe 18 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale.

Datorita colaborării cu compania Mentor Express, partenerul nostru general va pune la dispoziția fiecărui participant înregistrat la cursa cutii pentru cadouri. Anume în aceste cutii veți aduna cadourile de la Efli, alergând traseul de 3 km al Maratonului de Crăciun.

Mentor Express, membru al Grupului de companii Dafnis înființat în 1979, oficiul central fiind situat în Republica Cipru, operează în Republica Moldova timp de 10 ani şi are experienţă în domeniul curieratului şi logisticii de peste 30 de ani.

Creşterea şi dezvoltarea companiei Mentor Express se datorează echipei sale fidele și competente.

Asigurăm livrarea de colete / corespondență între punctul de origine și punctul de destinație, în cel mai scurt timp, la cea mai înaltă calitate oferind serviciul din „ușă în ușă”, în scopul de a satisface cerințele clienților săi pe teritoriul Republicii Moldova cât și în străinătate.

La 18 decembrie organizația sportivă Sporter și site-ul Mama.md, va desfășura cea de-a patra ediție a cursei de Carnaval în ajunul Anului Nou – Maratonul de Crăciun 2016, ce va avea loc  în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Orice doritor poate participa la cursa pentru familie, efectuînd înregistrarea prealabilă pe site-ul craciun.md.