Modificări în circulația transportului în centrul capitalei pe 20 decembrie!

map-ro

În legătură cu desfășurarea Maratonului de Crăciun, care va avea loc duminică, 20 decembrie, se vor produce unele modificări ale circulației transportului pe drumurile capitalei.

Începând cu orele 11:40 bulevardul Ștefan cel Mare, între străzile Maria Cebotari (Teatrul de Operă și Balet) și Tighina, va fi închis.

Astfel, transportul nu va avea liber acces la instersecțiile bd. Ștefan cel Mare și str. Bănulescu-Bodoni, str. Pușkin, str. Vlaicu Pîrcălab, str. M. Eminescu, str. V. Alecsandri, str. Armenească, str. Bulgară și str. Tighina.

Menționăm că libera circulație a transportului pe străzile de mai sus va fi întreruptă de la 11:40 până la 13:00!

Comitetul organizatoric a Maratonului de Crăciun face apel la înțelegerea locuitorilor capitalei și vă îndeamnă să planificați ziua astfel încât să nu se producă neplăceri sau incomodități. Și mai bine ar fi dacă în această zi de odihnă vă veți uita automobilul acasă și veți veni să susțineți participanții Maratonului de Crăciun, care vor depăși distanța de 3 km în costum de carnaval și vor aduna o mulțime de cadouri! Doar e duminică, 20 decembrie – zi de odihnă!

Vă felicităm cu venirea frumoaselor sărbători de iarnă, dragi chișinăuieni!