Moldcell a devenit partenerul Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Compania Moldcell a devenit partenerul Maratonului Internațional din Chișinău, care va avea loc pe 1 octombrie, la 9:00, în Piața Marii Adunări Naționale.

Moldcell este parte a societății în care trăiește și activează. Noi participăm activ la rezolvarea problemelor și ne implicăm în procesul de dezvoltare a companiei.

Scopul Moldcell este de a se ridica la un nou nivel și de a deveni cea mai avansată companie de telecomunicații. Pentru a dezvolta businessul și pentru a rămâne entuziasmați de lucrul pe care îl fac zi de zi, aceștia trebuie să fie cu adevărat actuali pentru clienții săi. Sportul, în special cursele de alergare, îți permit să fii mai productiv și să atingi noi culmi ale businessului și ale lucrului cu clienții.

Compania Moldcell vă îndeamnă să faceți sport, pentru că datorită sportului și a unui mod sănătos de viață poți lucra și te poți bucura de viață. Totodată, acesta te ajută să-ți faci noi prieteni nu doar în oficiu, dar și în afara acestuia, iar mai exact, la activitățile sportive.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile Moldcell puteți afla pe site-ul acestuia: moldcell.md.

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.

Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 îi va oferi lui Nichita șansa pentru o viață mai bună, pentru că 20% din taxa de participare va fi donată familiei Socolov pentru operație. La fel, cei care vor să ofere un ajutor în plus băiatului, vor putea dona bani în boxa de colectare a finanțelor de la Caritate.md, care se va afla pe scenă pe parcursul întregului eveniment. De asemenea, puteți dona pentru Nichita accesând acest link.