Naturalis – partener titular la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Naturalis a devenit partener titular la cursa costumată pentru întreaga familie, Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. Evenimentul va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.  

Naturalis – pentru viitorii campioni!

Naturalis este un brand popular de sucuri și nectare naturale. Brandul oferă o gamă largă de produse la prețuri accesibile. Naturalis este alegerea potrivită pentru cei care își fac griji pentru propria lor sănătate și pentru bugetul familiei.

Primul pachet de suc Naturalis a fost produs de Orhei-Vit în 2007. Prin gama largă, varietatea formelor de dozare și gustul excelent, produsele brandului au câștigat simpatia consumatorilor. Marca este în continuă evoluție – gama se completează cu noi produse delicioase și utile. Astăzi este cel mai popular brand de suc din Moldova. Acest fapt îl demonstrează și prezența produsului pe piață, precum și numeroasele premii, cum ar fi „Marca comercială a anului“ și alte premii internaționale.

Piața de desfacere a sucurilor și nectarelor Naturalis cuprinde peste 30 de țări de pe 4 continente: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana etc. În prezent, Naturalis este unul dintre cele mai exportate branduri autohtone.

Naturalis este primul brand din Republica Moldova, care a optat pentru ambalajele certificate FSC. Acest lucru înseamnă că materialul folosit pentru ambalajul de carton provine din păduri administrate în mod responsabil, și că păstrarea diversității vegetale și dezvoltarea armonioasă a regnului animal sunt controlate.

Naturalis este un partener constant la evenimentele sportive și pentru copii din Moldova. Sucurile și nectarele Naturalis sunt prezente la toate evenimentele la scară largă, organizate de Sporter, dar și de cele mai titrate federaţii sportive din țară.

O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.