Noul partener al cursei de Carnaval – rețeaua de supermarkete Green Hills

green-hills-market121214_1Este de neconceput să-ți imaginezi Moldova de astăzi fără rețeaua de supermarkete Green Hills. Marca comercială Green Hills se asociază ferm cu o deservire de primă clasă, un vast asortiment de produse și o calitate ireproșabilă a produselor proaspete.

Green Hills a devenit partenerul celei de-a patra ediții a Maratonului de Crăciun, care va avea loc pe 18 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Fiecare participant al evenimentului, care va trece pe lângă punctul Green Hills, va primi un cadou de Crăciun.

green_hillsIstoria companiei a început în 1995, când la 25 decembrie a fost deschis Centrul Comercial cu genericul Green Hills Market. La acel moment Green Hills Market a devenit unul dintre primele magazine de tip european deschis în Republica Moldova, acesta reușind să cucerească imediat primii consumatori.

Concepția de bază a rețelei comerciale GREEN HILLS MARKET este satisfacerea necesităților populației în materie de produse alimentare și produse conexe, cu o creștere constantă a nivelului de deservire.

Scopul principal al muncii zilnice a echipei noastre – oferirea produselor calitative cumpărătorilor noștri la prețuri rezonabile.

green-hills-market121214_4Axându-ne pe obiectivul primordial, noi ne construim activitate conform următoarelor principii:

– Respectarea și satisfacerea necesităților consumatorului, deoarece anume cumpărătorii noștri sunt principalul stimulent al tendinței noastre zilnice de a fi cei mai buni în sfera noastră;

– Urmărirea tendințelor mondiale de bază în sectorul comerțului cu amănuntul, pentru a corespunde în  maximă măsură aşteptărilor consumatorilor noștri și pentru a merge în întâmpinarea necesităților acestora.

– Păstrarea atentă, experiența multiplicată cu anii, tradițiile nivelului avansat de deservire și garanția calității, pentru a oferi cumpărătorului nostru siguranța că, fiind alături de noi, el alege ceea ce este mai bun.

– Crearea condițiilor optime de muncă și a unui mediu favorabil în colectiv, pentru ca fiecare dintre noi să investească cu plăcere propriile eforturi în atingerea scopului comun;

– Menținerea unei culturi a relațiilor durabile și reciproce cu partenerii noștri, pentru a asigura stabilitatea și continuitatea cooperării noastre, care garantează obținerea rezultatului optim pentru noi, partenerii și consumatorii noștri.

Vă reamintim că, la data de 18 decembrie 2016, organizația Sporter și site-ul Mama.md vor desfășura cea de-a parta cursă de carnaval în ajunul Anului Nou – Maratonul de Crăciun 2016, care va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Participarea la cursa pentru întreaga familie este accesibilă tuturor doritorilor care au efectuat înregistrarea prealabilă pe site-ul craciun.md.