Novoe Radio – partener media general la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Postul de radio Novoe Radio 103.7 FM a devenit partener media general la cursa de alergare Naturalis Maratonul de Crăciun.

Novoe Radio înseamnă cea mai bună și cea mai populară muzică rusească! Aici sunt difuzate cele mai remarcabile și celebre piese ale interpreților ruși, hituri absolute. De asemeni, la Novoe Radio se fac emisiuni de succes — swow-ul de dimineaţă STARПерцы și swow-ul de noapte al Bellei Ogurtsova, emisiuni informative, interactive și de divertisment, promoții și rubrici. În mare măsură, Novoe Radio înseamnă voie bună.

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.

Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 îi va oferi lui Nichita șansa pentru o viață mai bună, pentru că 20% din taxa de participare va fi donată familiei Socolov pentru operație. La fel, cei care vor să ofere un ajutor în plus băiatului, vor putea dona bani în boxa de colectare a finanțelor de la Caritate.md, care se va afla pe scenă pe parcursul întregului eveniment. De asemenea, puteți dona pentru Nichita accesând acest link.