Partenerul cursei ”Maratonul de Craciun”, ceaiul TESS

sempl

În unul din punctele de distribuire, de unde participanții la cursă îşi vor putea primi darurile de la partenerii cursei “Maratonul de Crăciun”, va fi amplasată și zona ceaiului Tess. Alergînd pe lîngă punctul de distribuire a ceaiului, nu uitață să luaţi cu Dvs, un pachet de ceai aromat, pentru a savura acasă din gustul său, împreună cu prietenii și familia.  

TESS, este un ceai de calitate înaltă negru clasic, ceai verde sau compoziții de ceai, în care frunzele aromate de ceai se combină armonios cu bucăţele de fructe și pomușoare, cu petale de flori și ierburi aromate. Ingrediente naturale subliniază gustul ceaiului tradițional săturîndul cu aromele bogate. Tess – combinația perfectă de ceai.

În colecția de ceaiuri Tess este prezent ceaiul infuzie, ceai în plicuri și un nou format de savurare a ceaiului – cel în piramide. Savurați din frumuseţea și gustul excelent al ceaiului Tess!

Sloganul brandului sună astfel: «Tess. Perfect tea composition. Sau Tess– combinația perfectă de ceai».

Ceaiul Tess este mereu un amestec de gusturi perfect: frunza de ceai de o calitate superioară se uneşte armonios cu ingrediente naturale alese. Împreună ele crează  o sinergie al gustului ceaiului tradițional. Ingredientele folosite la prepararea ceaiurilor sunt: bucățele naturale de fructe și de fructe de pădure, ierburi aromate, condimente, petale de flori care îmbogățesc ceaiul natural cu aroma lor unică. Amestecul perfect creat este recunoscut după frumusețea lui și după culoarea infuziei de ceai.

Ceaiul Tess este fabricat din frunze de ceai, crescut pe cele mai bune plantații de ceai din Ceylon, China și Kenya.

Ambalajul permite păstrarea îndelungată a prospeţimii și a gustului excepţional al ceaiului: ceaiul vrac este ambalat în peliculă transparentă iar ceaiul infuzabil în pliculețe individuale din folie.

Marca Tess oferă un sortiment larg de ceaiuri în diferite tipuri de ambalaj. Fie că iubiţi ceaiul tradițional, ceai infuzabil în plicuri sau ceai în noul format – ceaiul în piramide.

Cursa de carnaval va avea loc la 20 decembrie 2015 pe o distanţă de 3km. Pe această distanță vor fi amplasate puncte de distribuire ale partenerilor care vor oferi daruri tuturor participanților cursei.

Pregătește-ți costumul de carnaval și înregistrează-te gratuit pe site-ul www.craciun.md