Сâștigă cărțile minunate de la SOVA BOOKSHOP la cursa Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

SOVA BOOKSHOP este partenerul Naturalis Maratonul de Crăciun 2017, care va avea loc pe 17 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

Magazinul online de cărți «SOVA» este un magazin cu cele mai colorate și neobișnuite cărți pentru copii. Cărțile de la SOVA BOOKSHOP sunt întotdeauna deosebite și speciale, pline de culori, fiecare având ceva aparte.

”Noi facem ceea ce ne place, și alegem doar cele mai bune cărți pentru Dvs – cu imagini colorate, design desăvârșit, care se deosebesc de celalte! În Blog-ul nostru puteți citi recenziile lăsate de membrii echipei noastre – noi cu plăcere le citim copiilor noștri cărțile vândute de SOVA!”.

Cărți ”sub brad” pentru întreaga familie! Cumpărând cel puțin 3 cărți, beneficiați de o reducere de 15%!

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.

Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 îi va oferi lui Nichita șansa pentru o viață mai bună, pentru că 20% din taxa de participare va fi donată familiei Socolov pentru operație. La fel, cei care vor să ofere un ajutor în plus băiatului, vor putea dona bani în boxa de colectare a finanțelor de la Caritate.md, care se va afla pe scenă pe parcursul întregului eveniment. De asemenea, puteți dona pentru Nichita accesând acest link.