Participanții cursei se vor bucura de un ceai fierbinte marca TESS la finiș

1tess2

Ceaiul TESS a devenit partenerul Maratonului de Crăciun 2015. Fiecare participant al cursei va primi în cadou un ceai aromat la punctul companiei TESS, iar la linia de finiș alergătorii se vor putea bucura de un ceai fierbinte pentru a-și menține căldura în corp.

La o ceașcă de ceai fierbinte, veți avea ocazia să vă faceți noi prieteni și să vă împărtășiți emoțiile cu ceilalți participanți, care au parcurs distanța de 3 km și au adunat numeroase cadouri de la partenerii Maratonului de Crăciun.

TESS, este un ceai de calitate înaltă negru clasic, ceai verde sau compoziții de ceai, în care frunzele aromate de ceai se combină armonios cu bucăţele de fructe și pomușoare, cu petale de flori și ierburi aromate. Ingrediente naturale subliniază gustul ceaiului tradițional săturîndul cu aromele bogate. Tess – combinația perfectă de ceai.

Marca Tess oferă un sortiment larg de ceaiuri în diferite tipuri de ambalaj. Fie că iubiţi ceaiul tradițional, ceai infuzabil în plicuri sau ceai în noul format – ceaiul în piramide.

Cursa de carnaval va avea loc la 20 decembrie 2015 pe o distanţă de 3km. Pe această distanță vor fi amplasate puncte de distribuire ale partenerilor care vor oferi daruri tuturor participanților cursei.

Pregătește-ți costumul de carnaval și înregistrează-te gratuit pe site-ul www.craciun.md