Portalul de știri ZUGO este partener media al Naturalis Maratonului de Craciun

ZUGO este o instituție de presă independentă ce transmite informații de producție proprie în toate formatele multimedia.

Echipa noastră este una tânără, productivă, care generează idei pentru dezvoltarea societății. Vizitatorii noștri sunt persoanele care se află într-o dezvoltare continuă a propriilor abilități și cunoștințe.

 

Partenerii noștri sunt persoanele fizice și juridice care, în linii generale, împărtășesc aceleași valori și principii, care contribuie prin propriile proiecte la dezvoltarea societății și respectă independența și politica editorială a portalului nostru.

 

ZUGO urmărește să devină cel mai important motor de informare, recreere și culturalizare din Republica Moldova pentru tinerii de orice vârstă. Prin intermediul strategiei și domeniilor abordate, ne dorim să fim prezenți pe fiecare dispozitiv conectat la internet până în 2020.

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.