Pro TV: Cursa sanatatii in capitala. Maratonul de Craciun

Cursa sanatatii in capitala. Sute de oameni deghizati in Mos Craciun au participat la maratonul de Craciun

Explozie de culoare, veselie si sanatate in centrul capitalei. Sute de oameni deghizati in Mos Craciun sau in alte personaje de poveste au participat la maratonul de Craciun, devenit deja o traditie. Costumati, ei au alergat 3 km pentru a incuraja moldovenii sa duca un mod sanatos de viata, dar si pentru a aduce spiritul sarbatorilor mai aproape.
Personaje din filme, desene animate, carti si zeci de Mosi au pornit astazi intr-o cursa a veseliei. Participantii la maraton au alergat de la Opera Nationala pana la strada Ismail si inapoi. Astfel, bulevardul Stefan cel Mare a fost blocat pret de o ora. In fiecare intersectie, participantii primeau cadouri, de asta fiecare avea cate o cutie in mana. Multi s-au dovedit a fi extrem de inspirati in alegerea costumelor.
Vremea a tinut cu ei, avand in vedere soarele puternic de astazi. Totusi, multi regreta ca inca nu avem zapada. La final, fiecare a primit cate o medalie simbol. Organizatorii sunt mandri ca au reusit sa transforme acest maraton intr-o traditie.
Astfel de curse se organizeaza de ani buni in mai toate tarile din lume.
Original pe ProTV.md