Realitatea.md – partener informațional al Naturalis Maratonului de Crăciun 2017

Grupul de presă ”Realitatea” a devenit partenerul informațional al Maratonului de Crăciun 2017.

„Realitatea” este o platformă media de utilitate publică, deschisă pentru toţi ca sursă de informare obiectivă şi rapidă, ca platformă de comunicare şi educare, un instrument de modernizare a Moldovei.

Site-ul de ştiri realitatea.md are misiunea de a prezenta corect şi în regim non-stop cele mai actuale şi importante ştiri din diverse domenii de interes pentru societatea noastră.

Echipa Grupului de media on-line „Realitatea” este formată din jurnaliști tineri și talentați, care își asumă principiile deontologice și valorile jurnalismului modern.

Din grup fac parte mai multe platforme de conţinut, şi anume: www.realitatea.md; www.bani.md; www.stireata.md; www.topmedia.md; rlive.md.

 

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.