Regulile de participare la cursa costumată ”Maratorul de Crăciun”

1412249_1531063013886489_1509460130962210561_o

În cinstea Crăciunului și Anului Nou, pe 18 decembrie 2016, va avea loc cea de-a patra ediție a Maratonului de Crăciun, participanții căruia vor avea parte de multe surprize și cadouri din partea organizatorilor și a partenerilor evenimentului.

La Maratonul de Crăciun poate participa orice doritor, împreună cu familia sau în compania  prietenilor. Singura condiţie este deţinerea unui costum de carnaval, a unei măşti sau a unei cuşme de Crăciun. Evenimentul este o cursă necompetitivă, în cadrul căreia poate fi depășită distanța de 3 km într-o oră, pentru a aduna un număr cât mai mare de cadouri.

Menționăm că organizatorii au prevăzut un număr limitat de participanţi – 1000 de persoane. Prin urmare, efectuați neapărat înregistrarea prealabilă pe site-ul crăciun.md, pentru a deveni participant al competiției. Pe 18 decembrie confirmați înregistrarea în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, achitând taxa de participare în mărime de 50 de lei.

Copii până la 16 ani participă GRATUIT. Participanţii tineri sau părinţii cu copii trebuie să prezinte la primirea pachetului de start adeverinţa de naştere sau un alt act confirmativ cu vârsta copilului. Participanţii cei mai micuţi pot parcurge traseul pe bicicletă, role, trotinete sau triciclete.

Confirmarea înregistrării și eliberarea pachetelor de start va avea loc de la 9:30 până la 11:30.

De la 11:40 se va desfășura o scurtă încălzire și participanții se vor aranja la linia de start. Startul cursei va fi dat la 12:00.

Citiți cu atenție REGULAMENTUL evenimentului.

Cursa de alergări de Crăciun este desfăşurată cu scopul de a populariza alergările în oraşul Chişinău, stilul sănătos de viaţă, precum şi de a petrece timpul vesel în compania membrilor familiei şi prietenilor.