Să-i dăruim lui Maxim miracolul de Сrăciun la cursa “Maratonul de Crăciun”

banner_maxim_1000x600_v1Sărbătorile de iarnă sunt întotdeauna un prilej perfect pentru îndeplinirea minunilor și crearea unei ambianțe deosebite. Fiecare dintre noi are întipărit în amintire, încă din copilărie acea minunată senzație în care visurile devin realitate, pe care am vrea să o păstrăm cât mai mult timp în vie.

Ne dorim din tot sufletul ca de Crăciun și Revelion să aducem fericire pentru încă o familie din Moldova.  Astfel, vrem să-i venim în ajutor lui Maxim Gavrilenco, un băiețel de 11 ani, care este rămas imobilizat pe patul de spital de 6 ani, în urma unui accident teribil.

La vârsta de 5 ani, Maxim a băut din întâmplare un lichid chimic, care i-a provocat arsuri grave ale organelor interne. Din acel moment, Maxim luptă zi de zi pentru viață. Băiețelul nu este capabil să se alimenteze în mod normal, de aceea este hrănit pe cale artificială pentru a evita iritarea esofagului afectat. Maxim o are alături pe mama lui și doi frați mai mici. Din păcate, situația financiară a acestei familii este dificilă: salariul mamei le ajunge cu greu pentru achitarea chiriei și procurarea produselor alimentare necesare. Medicamentele care ar putea să-i ușureze suferința lui Maxim sunt prea scumpe sau imposibil de găsit în Moldova. Indiferent de greutățile prin care trece, Maxim își păstrează optimismul și speranța că într-o bună zi va învinge boala.

Maxim are șanse la viață. Operația care îl poate readuce deplin la o viața plină de culori și surprize costă 30 000 euro și poate fi efectuată doar în Turcia.

Am aflat despre cazul lui Maxim abia ieri și am ne-am pus o dorință de Crăciun – în anul care vine, Maxim Gavrilenco să se însănătoșească. Prin urmare, toți banii colectați de la înregistrările de la Maratonul de Crăciun, vor fi transferați pentru tratament, pe contul familiei lui Maxim.

Poți contribui și tu pentru salvarea acestui băiețel puternic, Maxim Gavrilenco accesând link-ul: www.caritate.md

Fie ca prin contribuția noatră comună, în anul care vine, să facem fericit încă un copilaș din Moldova.

Reamintim că, pe data de 18 decembrie 2016, organizaţia sportivă Sporter şi site-ul Mama.md vor desfăşura cea de-a patra ediţie a cursei de alergare în ajunul Anului Nou – Maratonul de Crăciun 2016, care va avea loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău. Participarea la cursa pentru întreaga familie este disponibilă pentru toţi doritorii, care s-au înregistrat în prealabil pe site-ul craciun.md. Partenerul General – Mentor Express.