Selpak și Sanosan – parteneri oficiali la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Brand-ul Selpak a apărut în anul 1970, în Turcia, ca un produs absolut nou de înaltă calitate pentru a satisface cererea clienților.

Scopul brand-ului Selpak, care face parte din grupul de companii Eczacıbaşı, este de a oferi consumatorilor noi oportunități și idei inovative în sectorul producției igienice din hârtie.

Brand-ul Selpak ocupă pozițiile de top și propune producție de calitate înaltă în toate categoriile de mărfuri: hârtie igienică, prosoape de hârtie, șervețele și șervețele în cutii.

Denumirea brand-ului este compusă din două cuvinte: Sel (”Celuloză”) și Pak (”curat”). De asemenea, materialele utilizate în producție sunt bioreciclabile, ceea ce oferă copiilor Dvs un viitor mai bun!

Selpak are grijă de apropiații Dvs, încercând să facă procesul menținerii igienei mai plăcut și mai confortabil.

Linia de cosmetică Sanosan este elaborată și produsă în Germania, special pentru îngrijirea pielei fine și gingașe a bebelușilor în primele zile de viață.

Ținând cont de responsabilitatea ce ne-am asumat-o – să creăm prima cosmetică care o va folosi bebelușul – noi de la bun început am renunțat la utilizarea uleiurilor minerale, coloranților și a ingredientelor ce pot dăuna sănătății.

Linia de cosmetică Sanosan a fost elaborată de specialiștii firmei ”Mann & Schröder” special pentru îngrijirea pielei nou-născuților și viitoarelor mămici. Deosebirea principală a cosmeticii Sanosan de celelalte mărci este că aceasta este tolerată de orice tip de piele, chiar și cu sensibilitate ridicată. Toate produsele Sanosan pot fi aplicate chiar și pe pielea traumată sau ușor afectată de inflamații, atât a copiilor, cât și a maturilor.

Produsele liniei Sanosan nu conțin compuși ce pot prezenta pericol pentru sănătate, nu conțin coloranți și posedă arome parfumerice ușoare și plăcute (seriile Sanosan Pure+Sensitive și Sanosan Sun sunt absolut inodore). Compoziția impecabilă și absolut ecologică a trecut de repetate ori testul ECO al expertului independent în calitatea produselor pentru consumatorii tuturor statelor Uniunii Europene și a obținut cele mai bune rezultate.

Lui SANOSAN îi puteți încredința tot ce aveți mai drag!

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.

Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 îi va oferi lui Nichita șansa pentru o viață mai bună, pentru că 20% din taxa de participare va fi donată familiei Socolov pentru operație. La fel, cei care vor să ofere un ajutor în plus băiatului, vor putea dona bani în boxa de colectare a finanțelor de la Caritate.md, care se va afla pe scenă pe parcursul întregului eveniment. De asemenea, puteți dona pentru Nichita accesând acest link.