Sporter.md felicită toți voluntarii cu Ziua Internațională a Voluntarilor

sporter_volunteersday1

5 decembrie este Ziua Internațională a Voluntarilor,  ziua persoanelor care se implică intens în dezvoltarea economică și socială a țării.

Anume cu prilejul acestei sărbători, echipa Sporter.md felicită toți voluntarii care s-au implicat și ne-au ajutat în organizarea celor mai importante evenimente sportive din anul 2015: Chisinau International Marathon (300 voluntari), Ghidighici Sea Mile (80 voluntari), Chisinau Criterium (80 voluntari) dar și cei care vor fi alături de noi la Moldova Freediving, Maratonul de Craciun și multe altele.

Felicitări tuturor voluntarilor cu acestă sărbătoare măreață. Voi sunteți persoanele de care societatea are nevoie. Vă mulțumim enorm pentru munca depusă și totala dăruire cauzei de care ați dat dovadă. Datorită vouă am reușit să transformăm anul 2015 într-un an sportiv, care va intra în istoria Moldovei. Împreună am reușit să devenim o familie.

În 1985, Adunarea Generală a ONU, a propus guvernului ca ziua de 5 decembrie să devină Ziua Internațională a Voluntarilor.

ONU a făcut apel la stat să pună în aplicare măsuri pentru sporirea gradului de conștientizare a serviciilor de voluntariat. Astfel, încurajând mai multe persoane din diferite domenii să participe la acțiuni de volunatriat atât în țară, cât și peste hotare.

La mulți ani!

Cu drag,

echipa Sporter.md