STIP – partener Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

“STIP SRL” a fost fondată în 1992. Producția de jucării de pluș a început în 1998. Până în prezent, compania noastră este cel mai mare producător de jucării de pluș din Republica Moldova.
La întreprindere muncesc aproximativ 200 de angajați. Suprafața de producție depășește 4500 m2, iar spațiul de depozitare ocupă peste 1500 m2. Gama noastră de jucării de pluș are un total de 250 de articole. Toate produsele întreprinderii noastre au certificări de conformitate a sistemului de management al calităţii ISO 9001: 2008.
În prezent colaborăm cu cele mai importante lanțuri de supermarketuri din țară, dar și cu cel mai mare producător de jucării de pluș din Germania – compania STEIFF.

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.

Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 îi va oferi lui Nichita șansa pentru o viață mai bună, pentru că 20% din taxa de participare va fi donată familiei Socolov pentru operație. La fel, cei care vor să ofere un ajutor în plus băiatului, vor putea dona bani în boxa de colectare a finanțelor de la Caritate.md, care se va afla pe scenă pe parcursul întregului eveniment. De asemenea, puteți dona pentru Nichita accesând acest link.