Teaser-ul de la cel mai distractiv eveniment sportiv, Maratonul de Crăciun 2016

img_7074Încă mai răsună ecoul celui mai grandios eveniment, desfășurat în ajun de sărbătorile de iarnă, Maratonul de Crăciun. Cursa de carnaval a avut loc cu succes în această duminică, 18 decembrie, unde, mai bine de 1000 de oameni au parcurs distanța de 3 kilometri.

Temperaturile scăzute nu au fost un impediment pentru cei amatori ai curselor de alergat și ai stilului sănătos de viață să se costumeze într-un supererou și să participe la cel mai distractiv maraton.

Admiră în imaginile video de mai jos distracția de care au avut parte participanții celei de-a patra ediții a Maratonului de Crăciun.

Pe lângă mișcare, voie bună și cadouri, Maratonul de Crăciun a avut și un scop caritabil. Organizatorii evenimentului, Sporter.md și Mama.md au vinit în ajutor lui Maxim Gavrilenco, băiețelul de 11 ani care luptă pentru viață, după un accident teribil, în care a nimerit în copilărie. La vârsta de 5 ani, Maxim a băut din întâmplare un lichid chimic, care i-a provocat arsuri grave ale organelor interne.

Bani colectați de la înregistrările de la Maratonul de Crăciun, vor fi transferați pentru tratament, pe contul familiei lui Maxim.