Tortik – partenerul Naturalis Maratonul de Crăciun 2017

Compania Tortik se asociază mereu cu cele mai originale, irepetabile, proaspete și delicioase produse de patiserie. Noi vă oferim torturi și dulciuri pentru orice sărbătoare: nuntă, zi de naștere, petrecere la birou. Ascultând de dorințele Dvs, noi vom crea o capodoperă exclusivă, special pentru sărbătoarea Dvs.

Patiseria Tortik – perfecțiunea gustului și stilului!

Vă așteptăm în cafeneaua noastră pe adresa str. P.Movilă 14, tel. 078 200 200

În ziua de 17 decembrie, organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă –  Naturalis Maratonul de Crăciun 2017. O condiţie obligatorie pentru participarea la Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 este ca participanții să poarte un costum de carnaval! La cursă pot participa toți doritorii care în prealabil se vor înregistra pe site-ul craciun.md.

Naturalis Maratonul de Crăciun 2017 îi va oferi lui Nichita șansa pentru o viață mai bună, pentru că 20% din taxa de participare va fi donată familiei Socolov pentru operație. La fel, cei care vor să ofere un ajutor în plus băiatului, vor putea dona bani în boxa de colectare a finanțelor de la Caritate.md, care se va afla pe scenă pe parcursul întregului eveniment. De asemenea, puteți dona pentru Nichita accesând acest link.