Toți participanții la Maratonul de Crăciun vor primi în dar jucării de la magazinul KIDSCO

kidsco

Distribuitorul exclusiv al jucăriilor de branduri cu renume, magazinul KIDSCO, a devenit partener oficial al Maratonului de Crăciun 2015, organizată pentru întreaga familie.

În magazinele KIDSCO găsiți diverse jucării de branduri cu renume, cum ar fi Lego, Hasbro (mărci comerciale My Little Pony, Littlest Pet Shop, NERF, Play Doh, Transformers, Monopoly și altele), Mattel (mărci comerciale Barbie, Monster High, Hot Wheels) și Noriel, care produc jucării pentru dezvoltarea copilului dumneavoastră cît și de alți producători binecunoscuți.

La cursa de carnaval, KIDSCO va cadona daruri atît pentru copii cît și pentru adulți. Nu rata șansa și ia parte cu toată familia la această cursă feerică, care va avea loc în data de 20 decembrie, și strînge un sac plin de cadouri. Important e să nu uiți să îmbraci costumul de carnaval.

Vă reamintim că, cel mai important eveniment al anului ce pleacă va avea loc în data de 20 decembrie, startul și finișul cursei va fi în Scuarul Teatrului de Operă și Balet.  Toți participanții trebuie să alerge 3 km și să strîngă un sac plin de cadouri.  

Devino participant la cursă, înregistrează-te acum pe site-ul www.craciun.md