Tucano Coffee va oferi cadouri participanților Maratonului de Crăciun

pre LOGO.cdrRețeaua de cafenele Tucano Coffee a devenit partenerul celei de-a patra ediție a cursei de carnavаl ”Maratonul de Crăciun”, care va avea loc pe 18 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale.

Tucano Coffee va oferi cadouri tuturor participanților competiției la unul dintre punctele traseului de 3 km. Pe lângă cadourilor de crăciun, cafeneaua va participa la Expo, unde participanții și oaspeții evenimentului vor putea savura cafea și dulciuri delicioase de la partenerul nostru.

De ani buni suntem impresionați de cultura bogată a amerindienilor, captivați de caracterul neobișnuit, colorat și bogat al acestei culturi, caracterizată în special de traiul în armonie cu natura.

Ulterior, călătorind prin lume, am găsit în fiecare țară câte o cafenea micuță, care ne atrăgea prin ambianța sa deosebită. Aceste cafenele aveau ceva în comun, pe lângă aromele îmbietoare de cafea ne ademeneau atât căldura și bunăvoința vizitatorilor, care-și savurau cafeaua și discutau fără grabă, cât și senzația de dragoste, liniște și libertate.

Toate aceste experiențe au servit drept factori decisivi în crearea conceptului coffee shop-lor Tucano Coffee, axat pe design etno, atmosferă și cultura țărilor producătoare de cafea.

La 18 decembrie organizația sportivă Sporter și site-ul Mama.md, va desfășura cea de-a patra ediție a cursei de Carnaval în ajunul Anului Nou – Maratonul de Crăciun 2016, ce va avea loc  în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Orice doritor poate participa la cursa pentru familie, efectuînd înregistrarea prealabilă pe site-ul craciun.md.