Voluntarii au ajutat la pregătirea celor 1000 de medalii pentru participanții Maratonului de Crăciun

IMG_0931

Astăzi, 15 decembrie 2015, nouă voluntari s-au adunat la sediul Sporter.md pentru a da o mâină de ajutor la pregătirea celor 1000 de medalii, destinate participanților Maratonului de Crăciun.

IMG_0901

Despachetând cutiile și pregătind benzile, voluntarii noștri au început procesul de creare a tradiționalei medalii pentru maraton. Ei au făcut față sarcinii incredibil de rapid, în doar 1,5 ore și au creat niște medalii excelente, pe care alergătorii le vor primi la linia de finiș.

IMG_0908
Mulțumim voluntarilor pentru munca depusă la organizarea mult-așteptatului eveniment – Maratonul de Crăciun! Datorită vouă cursa va deveni o adevărată sărbătoare pentru toți locuitorii Moldovei.

IMG_0932

Devino participant al iminentei curse de poveste și unul dintre deținătorii tradiționalei medalii, a diplomei și a multiplelor cadouri din partea partenerilor noștri.

Maratonul de Crăciun va avea loc pe 20 decembrie 2015. Eliberarea pachetelor de start – ora 10:00, iar startul cursei se va da la 12:00.

Locul amplasării: scuarul Teatrului de Operă și Balet.

Înregistrează-te acum la cursă pe site-ul www.craciun.md și devino participant la un eveniment feeric. Nu uita că numărul de participanți este limitat.

Foto