• Română
    • Русский
    • English

Engystol a oferit medalii dulci campionilor de la Maratonul de Crăciun

În fiecare an, odată cu venirea iernii și creșterea bruscă a numărului de viroze, fiecare dintre noi se gândește cum să se protejeze de ele și cum să le prevină. Pe 22 decembrie, la Maratonul de Crăciun by Naturalis,  Engystol a stat ”de strajă” așa încât niciunul dintre participanți să nu se îmbolnăvească. 

Engystol este un medicament antiviral care poate fi utilizat atât pentru tratamentul infecțiilor virale respiratorii acute și al gripei, cât și pentru prevenirea acestora (datorită activării resurselor proprii ale organismului, ale sistemului imunitar nespecific).

Studii recente au demonstrat, de asemenea, că acest medicament are și efect antiviral direct asupra anumitor tipuri de virusuri. 

Engystol este produs în Germania și are la bază ingrediente naturale.

Participarea la Maratonul de Crăciun în calitate de partener oficial nu este întâmplătoare: la finiș, participanții au fost întâmpinați cu medalii simbolice comestibile din turtă dulce; Ei bine, comprimatele Engystol sunt cam la fel de plăcute: un gust dulce, plăcut și ușor acceptat de către cei mici. Engystol poate fi cumpărat din orice farmacie din țară și poate fi administrat atât copiilor, cât și adulților. 

Maratonul de Crăciun by Naturalis reprezintă o cursă de alergare cu scop caritabil, cu un traseu de 3 km. La eveniment au participat doritori de toate vârstele, fiecare purtând purtând costume tematice.  Cursa s-a desfășurat pe 22 decembrie, în PMAN din capitală.